Categorieën
algemeen auteursblog misdaadromans

Mijn nieuwe boek! …en een cadeautje

Tijd.

Een gegeven dat we soms vooruit willen zetten, soms terug willen draaien en soms vast willen houden. Maar tijd laat zich niet beïnvloeden.

Zodoende kwam ik tot de conclusie dat de tijd die mijn nieuwe boek nodig heeft om gepubliceerd te worden, iets langer is dan ik dacht. Oei. Mijn idee daarover moest ik wat bijstellen. En dat is best lastig, kan ik je zeggen. “Wat in d’r kop zit … “

Afijn.

Als nieuw boek hoef je niet vlug klaar te zijn en even tussendoor op de markt te worden gebracht. Dat mag met iets meer aandacht. Dat verdient zo’n boek. Het heeft tenslotte ook veel tijd gekost om het te schrijven.

Dus ik heb mezelf toegesproken dat dit boek pas uitkomt als het boek er zelf klaar voor is. Mijn boek is geen kerstkind. Mijn boek is een 2020’er. Het wordt geboren in januari.

De kaft is al klaar, zoals je hierboven kunt zien!

In de lens gevangen is de titel van mijn tweede misdaadroman.

Om toch alvast wat in de feeststemming te komen, verloot ik deze maand twee exemplaren van mijn eerste boek ‘Een spoor van herkenning’. Heb je interesse in een gratis exemplaar, stuur dan een mailtje met de titel: ‘gratis boek’ naar ghislaine@vertelns.nl

Voor jezelf, of om cadeau te geven aan iemand anders. Op 31 december maak ik de winnaars bekend!

Ik wens iedereen een mooie decembermaand toe.

Geniet ervan, je weet het, de tijd vliegt.

Ps. Mijn nieuwe boek zou het erg leuk vinden als je laat weten wat je van zijn uiterlijk vindt. Stuur me een berichtje, dan vertel ik het hem wel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *