Categorieƫn
auteursblog NT2 leesboekjes

Deel 4 Molenstraat-serie is uit

Een dief op een scooter

Het nieuwste deel uit de Molenstraat-serie is vanaf nu verkrijgbaar. Hieronder lees je waar dit boekje over gaat.

Lees verder
Het verhaal van: Een dief op een scooter

In deel 4 wordt Oma Tan midden op de dag beroofd, door een dief op een scooter. Bart en Rik zien het gebeuren en gaan meteen op hun fiets achter de dief aan. Maar als ze de dief zien, weten ze niet wat ze moeten doen. Het is iemand die ze kennen!

Een dief op een scooter is, net als de andere NT2-boekjes uit de Molenstraat-serie, voorzien van een uitgebreide woordenlijst met Engelse vertaling. Deel 4 is vanaf nu te bestellen bij The CI Bookshop en o.a. Bol.com.

Nederlandse leesboekjes

De serie ‘Bij ons in de Molenstraat’ omvat zes leesboekjes voor mensen die Nederlands leren. Naast vele herhalingen en duidelijke zinnen, wordt de lezer ook getrakteerd op een variĆ«teit aan personen en situaties die herkenbaar zijn in de Nederlandse samenleving. Humor, verdriet, spanning, verliefdheid, onzekerheid; diverse emoties komen in deze leesboekjes aan bod. In de fictieve Utrechtse Molenstraat komen steeds dezelfde personen terug, die wisselend een rol spelen in ieder nieuw verhaal.

Op dit moment zijn de volgende delen beschikbaar:

Nog verwacht:

  • 5. Geen feest voor meneer Vermeer
  • 6. Een ring in het museum

De boekjes zijn zeer geschikt om te gebruiken in het NT2-onderwijs en ook voor particulieren die de Nederlandse taal willen begrijpen. Voor meer informatie, bezoek de website van The CI Bookshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *