Categorie├źn
algemeen auteursblog misdaadromans

Voorproefje: Gegokt en verloren

Ik geef je hierbij een voorproefje van mijn nieuwste boek Gegokt en verloren. Momenteel ben ik bezig met de afwerking en laatste stappen voor publicatie. Hieronder vind je alvast de omslag en korte beschrijving van dit derde deel. Benieuwd? Kijk gauw verder!

Lees verder

Een tijdje geleden schreef ik al over de stand van zaken en het onderwerp van dit boek. Weet je nog? Dat artikel vind je hier.

Beschrijving van het verhaal

In het derde deel van de misdaadserie uit Overijssel ontdekken twee tieners in het Klaverbos het lichaam van een man. Hij blijkt een bekende uit de wereld van de illegale gokhandel. Sacha van Dongen en haar team onderzoeken of er een verband is met de inval bij een illegaal casino, een week eerder.

Voor inspecteur Derk de Jong zijn het spannende tijden. Het bureau in Leeze gaat sluiten, een half jaar voor zijn pensioen. Hij laat het onderzoek rond de moord in het Klaverbos graag aan Sacha over, maar rust is hem nog niet gegund. Wat lijkt op een ordinaire afrekening, mondt uit in een zee van ellende …

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn boeken? Meld je dan aan als volger: www.ghislainefrison.nl
Je krijgt als eerste bericht zodra Gegokt en verloren in de winkel ligt.

Binnenkort vind je op mijn auteursblog nog meer info over deze serie!

Heb je de twee andere delen al gelezen? Een spoor van herkenning en In de lens gevangen zijn verkrijgbaar als paperback en e-book.