Categorie├źn
algemeen auteursblog NT2 leesboekjes

Feest in de Molenstraat!

Deel 5 Molenstraat-serie
Het nieuwste boekje uit de serie

Deel vijf is nu verkrijgbaar

Het allernieuwste deel uit de serie ‘Bij ons in de Molenstraat‘ is nu verkrijgbaar. Deel vijf alweer, en vandaar dat het een beetje feest is. Zo ook in de Molenstraat. Maar wat krijgen we nou? … Geen feest voor meneer Vermeer? Je leest hieronder alles over dit nieuwe Nt2 boekje.

Meneer Vermeer

Meneer Vermeer woont ook in de Molenstraat. Hij is nog niet zo’n bekende in de serie en dat komt omdat hij zich niet erg bemoeit met de rest van de bewoners. Hij woont alleen met zijn kat en moppert regelmatig.

Feest

De familie Baks organiseert een buurtfeest voor alle inwoners van de Molenstraat. Alle inwoners? Nee, meneer Vermeer wil vast niet komen. Hij houdt niet van feestjes. En niemand vindt hem aardig. Maar dan gebeurt er iets waardoor alles verandert. En niet alleen voor meneer Vermeer …

Geeske van Voorthuijsen

Illustratrice Geeske van Voorthuijsen heeft het verhaal weer voorzien van leuke en begrijpelijke tekeningen. Deze versterken het verhaal en maken de situaties voor de startende lezer herkenbaar. Geeske weet op prachtige wijze de emoties te vangen in de gezichten van alle personages. Ze brengt daarmee de bewoners van de Molenstraat nog meer tot leven, waardoor je als lezer het idee hebt deel uit te maken van hun wereld.

Meer informatie

Dit verhaal is geschreven voor NT2-lezers. Meer informatie vind je op de website van Arcos Publishers. Alle boekjes uit de Molenstraat-serie zijn afzonderlijk van elkaar te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *