Tarieven

De prijzen van tekstschrijvers en copywriters lopen erg uiteen. Daarnaast hanteert de één een tarief per woord en kiest de ander voor een uurtarief.

In mijn opinie hangt er geen prijskaartje aan het aantal woorden dat ik schrijf. Voor een goede pay-off heb je soms genoeg aan drie woorden. Toch kan het best wat uurtjes in beslag nemen voordat deze ‘krachtpatser’ er staat. Kan. Hoeft niet. Daarnaast is het (her)schrijven van lange lappen tekst een klus die binnen een paar uurtjes klaar kan zijn. Kortom, iedere tekst is weer anders.

Dus ik hanteer een tarief per uur. Of liever gezegd, twee tarieven:

Tarief schrijfwerk€ 50,00 per uur
Tarief redigeerwerk€ 37,50 per uur
prijzen zijn ex. 21% BTW

Als ik mijn dag niet heb, kan ik urenlang ploeteren met één alinea. Dat is mijn probleem. De uren die ik doorbereken zijn een optelsom van productieve uren, waarin ik lekker doorschrijf. Meer niet.

Ik kan me voorstellen dat je het lastig vindt om voor jouw specifieke klus in te schatten hoeveel dat gaat kosten. Stuur een e-mail en ik zoek het – uiteraard vrijblijvend – voor je uit. Ook is het mogelijk een vast bedrag af te spreken voor je opdracht(en) of project. Kortom: alles is bespreekbaar!

Direct een aanvraag doen? Klik hier