Categorieën
algemeen auteursblog misdaadromans

Zomertip!

Gegokt en verloren is nu verkrijgbaar als paperback en als E-book. Lees jij hem ook deze zomer?

gegokt en verloren sfeerplaatje

Misdaadserie of stand-alone?

Mijn nieuwste boek Gegokt en verloren is vanaf 1 juni overal verkrijgbaar. Het is het vervolg op In de lens gevangen, uit de misdaadserie met Dana Rozenburg, Oscar Steenhoven en Derk de Jong. Maar je kunt het verhaal ook prima als stand-alone lezen.

Cosy crime

Mijn boeken vallen onder het genre ‘Cosy crime’, of ‘Feelgood crime’; misdaadverhalen waarin de aandacht niet alleen ligt rond de misdaad, maar die een breder verhaal vertellen. De levens van de betrokkenen – met al hun sores – krijgen alle ruimte, waardoor je het gevoel krijgt zelf achter de schermen te staan in deze cosy crime verhalen. Je gaat deel uitmaken van de personages, voelt als het ware met ze mee.

Het verhaal

In Gegokt en verloren ontdekken twee tieners in het bos het lichaam van een man. Hij blijkt een bekende uit de wereld van de illegale gokhandel. Sacha van Dongen en haar team onderzoeken of er een verband is met de inval bij een illegaal casino, een week eerder.

Voor inspecteur Derk de Jong zijn het spannende tijden. Het bureau in Leeze gaat sluiten, een half jaar voor zijn pensioen. Hij laat het onderzoek rond de moord graag aan Sacha over, maar rust is hem nog niet gegund …

Waar is Gegokt en verloren verkrijgbaar?

Je kunt deze misdaadroman kopen bij je lokale boekhandel en online via BraveNewBooks, Bol.com of een van de andere online aanbieders. De paperback (322 blz.) is verkrijgbaar voor € 22,99. Het e-book schaf je aan voor € 8,99. Ook is Gegokt en verloren te vinden in het Kobo Plus abonnement. Als dat geen goede tip is voor de zomer..! Wat kies jij?

Reacties op Gegokt en verloren

Heb je het boek al gelezen? Ik hoor heel graag van je wat je ervan vond! En als je besluit het te gaan lezen, dan zie ik daarna ook heel graag je reactie tegemoet. Je kunt natuurlijk reageren op dit bericht, maar je kunt me ook een berichtje sturen of iets schrijven in mijn gastenboek. Kijk daarvoor op www.ghislainefrison.nl. Daar kan je je ook aanmelden als volger, zodat je voortaan op de hoogte wordt gehouden van mijn boeken.

Heel veel leesplezier en een fijne zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *