Categorie├źn
auteursblog misdaadromans

Tweede recensie Koukleum

Nieuwe recensie “In de lens gevangen”

Bryan Fohler van boekenblog Koukleum heeft mijn tweede boek “In de lens gevangen” gelezen en zijn recensie staat nu online. Ik wil Bryan hartelijk danken voor zijn recensie en de aandacht voor mijn boeken.

Lees verder
Koukleum

Samen met Veronique beoordeelt Bryan vele boeken. Neem eens een kijkje op hun warme blog Koukleum. Je vindt er recensies in diverse genres. Bryan en Veronique verzorgen ook regelmatig win-acties op hun blog.

Jouw mening

Ik ben altijd benieuwd naar de mening van mijn lezers. Leuk als je laat weten wat jij graag leest en heb je al een boek van mij gelezen? Vertel me wat je ervan vond! Jouw mening is belangrijk voor me. Naast een reactie op dit bericht, kun je me ook mailen of een review plaatsen.

De recensie

Ben je benieuwd naar de recensie van Bryan? Je vind hem hier. Ook mijn eerste boek “Een spoor van herkenning” is door Bryan beoordeeld op Koukleum. Als je dat nog niet had gezien, kun je die recensie hier terugvinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *