Categorieën
algemeen

Mijn nieuwe website

Ik heb mijn website in een ander jasje gestoken. Soms wil je gewoon wat nieuws, maar het kan ook zijn dat je uit je oude jasje bent gegroeid. Bij mij was het eigenlijk een beetje van beide.

Lees verder

Blog

Ik wilde graag een blog toevoegen aan mijn website. Ik hou van schrijven en bloggen vind ik heerlijk. Technisch gezien kon dat niet op mijn ‘oude’ website. Tijd voor iets nieuws dus. Na wat googelen kwam ik tot de conclusie dat WordPress hierin een heel goede keuze is. Dus, hier zijn we: een nieuwe website inclusief blog. Jawel.

Brave New Books

De noodzaak werd aangewakkerd door Brave new books. Zij besloten voor hun auteurspagina een nieuw jasje aan te trekken. Een mooi jasje, absoluut. De pagina ziet er gelikt uit en je kunt nu heel eenvoudig direct mijn boeken kopen! Kijk hier maar, dan zie je wat ik bedoel. Helaas zit er aan ieder voordeel ook een nadeel …

Met deze nieuwe hippe auteurspagina verdween de blog-pagina. De plek waar ik mijn lezers op de hoogte hield van alle info rondom mijn boeken. Ik miste het direct.

Blog Ghislaine vertelt

Door het toevoegen van een blog aan mijn nieuwe website zag ik ineens de vele mogelijkheden; ik kan vanaf nu artikelen plaatsen over zakelijke teksten met tips aan jou als ondernemer, bloggen over mijn boeken èn over algemene zaken die me interesseren. Zucht. Wat heerlijk.

Je vindt hier op mijn blog dus artikelen in diverse categorieën. Ik start met:

  • Zakelijke teksten (met tips en ideeën voor jou als ondernemer)
  • Auteursblog (hier hou ik je op de hoogte van mijn boeken)
  • Algemeen (over van alles wat me interesseert)

Tekstbureau schrijft jouw blog

Met mijn tekstbureau Vertel ‘ns werk ik de laatste jaren ook al meer aan blogs. Veel ondernemingen hebben een blog en missen soms de tijd (of de zin, de inspiratie) om artikelen te schrijven. Daarnaast blijft schrijven ook een vak apart, en niet iedereen is in de wieg gelegd om een stukje tekst te produceren dat ook nog eens lekker wegleest. Een tekstbureau dat jouw blog-artikelen schrijft is dan een ideale oplossing. Je voorziet je klanten – zonder omkijken – van steeds nieuwe en actuele informatie over je bedrijf of organisatie. Het is dè manier om in beeld te blijven.

Nieuwe blog-artikelen

Ik ga je niet meteen overspoelen met nieuwe artikelen. Dat klinkt empathisch – en dat ben ik ook – maar eerlijk gezegd bleek het omzetten van mijn website een aardig tijdrovend klusje.?

Hoog tijd dus om me weer te richten op jullie teksten en op het schrijven van mijn boeken. Maar natuurlijk zal ik het niet kunnen laten om tussendoor iets te schrijven op het blog. Ik ken mezelf. Ik hou van schrijven. Altijd.

Mijn stijl

In mijn auteursblog vind je diverse artikelen die ik schreef op mijn pagina bij Brave new books. In een nieuw artikel vertel ik je over mijn NT2 leesboekjes. Neem gerust een kijkje, misschien lees je iets wat je aanspreekt. Ook is het de ideale plek om kennis te maken met mijn stijl. Het raakt je, of het raakt je niet. Zo simpel is het.

Laat gerust weten wat je ervan vindt. En van deze nieuwe website. Misschien wil je zelf ook weer iets nieuws? Altijd lekker, zo’n nieuw jasje. Of een sjaal, of een paar schoenen. Soms is een accessoire – een klein stukje tekst, een lekkere pay-off – al voldoende om de boel weer op te frissen. Via het kopje contact hoor ik graag van je. Dat is ook nieuw, trouwens. Alles nieuw. Heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *