Categorie├źn
auteursblog misdaadromans

Nieuwe boekrecensie

Koukleum las: ‘Een spoor van herkenning’

Bryan Fohler en Veronique Wilbrink zijn de eigenaren van boekenblog ‘Koukleum’. Onlangs las Bryan mijn debuutroman ‘Een spoor van herkenning’ en zijn recensie staat nu online.

Lees verder

Bryan en Veronique zijn erg actief met bloggen en met lezen! Elke week vind je op hun blog genaamd ‘Koukleum’ diverse boekrecensies. Omdat ik op Hebban zag dat Bryan interesse had voor mijn boeken, heb ik hem gemaild en van beide boeken een exemplaar naar hem opgestuurd. Ik vind het ontzettend leuk dat hij van mijn debuutroman ‘Een spoor van herkenning’ een recensie heeft geplaatst op hun blog.

Je vindt op Koukleum.nl ook regelmatig leuke win-acties en daarnaast verrassen Veronique en Bryan, vanuit het Limburgse Landgraaf, hun lezers met meer dan alleen boeken. Deze twee enthousiaste mensen hebben allebei hun eigen verhaal; neem eens een kijkje op hun warme blog!

Ben je ook benieuwd naar Bryans mening over mijn tweede boek ‘In de lens gevangen’? Bryan gaat ook dit tweede deel lezen uit de serie over Dana Rozenburg en Oscar Steenhoven. Binnenkort horen we daar meer over.

Bryan las: Ghislaine Frison – Een spoor van herkenning

Wat vonden anderen van ‘Een spoor van herkenning’? Lees het hier.

2 reacties op “Nieuwe boekrecensie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *